Hoe u een droger uit elkaar haalt – Hulp bij reparatie van Samsung-drogers

  Iphone Reparatie Amersfoort

  De benodigde handelingen om een Samsung-droger uit elkaar te halen zijn relatief eenvoudig. Voordat u de droger uit elkaar haalt, wilt u eerst de stekker uit het stopcontact halen of de stroom naar de droger loskoppelen.

  Trek de wasdroger naar voren omdat de bovenkant naar beneden wordt gehouden met 2 schroeven die vanaf de achterkant beschikbaar zijn. Verwijder de schroeven en de bovenkant zal zeker terugvallen en ook af.

  Met de top eraf, komt het besturingsbord zeker. De bediening zit in plastic clips geklemd, er zijn geen schroeven om van het bedieningspaneel af te komen. Met het paneel Un-clipped ziet u de kabelboom die moet worden losgekoppeld. Demonteer het lipje van de kabelboom en de bediening zal gratis trekken.

  Verwijder beide schroeven die op het stoffiltergebied liggen nabij het dieptepunt ooit van de deuropening. De schroeven die aan de onderkant van het bedieningspaneel verborgen zaten, moeten langs de bovenkant van het voorpaneel worden verwijderd.

  Als de schroeven eraf zijn, ontmoedig dan beide clips die de voorkant tegen de kast houden en trek het voorpaneel naar voren om de deurschakelaar te onthullen. Omdat je toegang hebt tot de deurknop, maak je de deurknop los en zal het voorpaneel omhoog komen en van het apparaat af. Samsung Reparatie op het onderste voorpaneel; het paneel zit in een stalen groef.

  Samsung gebruikt een schot aan de voorkant van hun apparaten, verwijder de vier schroeven waarmee het schot aan de kast is bevestigd.

  Er zijn 2 schroeven aan de linkerkant en 2 aan de juiste kant. Zodra de schroeven zijn verwijderd, zal het schot uit de sleuf worden getild, waardoor toegang tot de droogband mogelijk wordt. Let op de richting van de riem voordat u deze verwijdert, het gebruik van een videocamera of illustratie zal u helpen bij het monteren als de transmissie van de drogerriem niet wordt onthouden.

  Als de riem is verwijderd, zal de trommel zowel omhoog als uit de droger komen en krijgt u toegang tot alle componenten. Momenteel kunt u uw volt- en ohmmeter gebruiken om het systeem correct te detecteren voor alle elektrische/verwarmingsproblemen die u mogelijk ondervindt.

  Samsung-drogers zijn een beetje anders dan in Amerika ontwikkelde wasdrogers. Iphone Reparatie Amersfoort moderne technologie in zowel hun wasmachine als wasdrogers die een Whirlpool of Maytag wasmachine of droger niet heeft. Dit is uitstekend en negatief, vaak zijn de elementen die ervoor zorgen dat een wasdroger stopt met werken extra alternatieven die er zijn die een ander merk niet heeft. Op de meeste wasmachines en wasdrogers zijn ze uitgerust met wat bekend staat als een printplaat. Dit bord is wat achterblijft bij de knoppen die u indrukt om de droger te starten. Als een optie verdwijnt die de wasdroger niet stopt om te starten, is de enige manier om het te repareren het vervangen van de primaire besturingskaart.

  Wij repareren de belangrijkste huishoudelijke apparaten in huis. Als je je apparaat zelf wilt repareren, kom dan eens langs en kijk of we je kunnen helpen, ik weet dat we dat kunnen.